20 kolovoza 2009

Đapićeva kontradiktornost po sistemu hoću-neću ; Đapić će nam svima uzeti 4,1 milijun kuna

Intervju Ante Đapića za Jutarnji list, piše Vanja Nezirović


U intervju Ante Đapića u današnjem Jutarnjem listu, osim komentara glede njegove povlaštene mirovine, na pitanje novinarke da li je imao kakvih ponuda za posao, isti navodi :

" Šta će mi ponude? Što ću ići raditi ?! Stranački sam čelnik i planiram se sada baviti samo strankom, ne planiram tražiti posao. Ne razmišljam o tome. Skroman sam čovjek, imam dovoljno i nemam potrebe tražiti kruha preko pogače"...

Istom izjavom kontradiktorna su obrazlaganja Ante Đapića, kako se ne nemjerava kandidirati za predsjednika HSP-a na predstojećem Izbornom saboru i predsjedničko mjesto u stranci prepustiti nekom mlađem, već dapače on će se kako navodi nastaviti baviti strankom, te kako je već izjavio, nije isključena njegova kandidatura prije koje će očistiti stranku od nepodobnih, zaboravivši napomenuti po kojim kriterijima. Stoga, su posljednjih mjeseci, u potpunosti kontradiktorne izjave Ante Đapića ili je se isti malo "pogubio" u svemu i mirovina mu je doista potrebna.


U daljnjem tekstu gore spomenutog intervjua za Jutarnji list zamoljen je komentar Pere Kovačevića, nekadašnjeg saborskog zastupnika i Đapićeva suradnika, a koji zahvaljujući Đapiću više nije član HSP-a, koji je izjavio da smatra da je svaki komentar o Đapićevu odlasku u mirovinu "suvišan".


Sa ovom izjavom g. Pere Kovačevića mi se u potpunosti slažemo. Svaki komentar na Antu Đapića je doista suvišan.

Pročitajte cijeli intervju kliknuvši na naslov ovog teksta

3 komentara:

  1. Đapko se odavno pogubio, samo vi to niste htjeli priznati

    OdgovoriIzbriši
  2. Suvišan je fabula ovog teksta.
    Ante Đapić je doista suvišan i vrime mu je da ode iz politike.

    OdgovoriIzbriši
  3. Đapiću, otiđi već jednom

    OdgovoriIzbriši