15 kolovoza 2009

I hrvatska mladež za smjenu Ante Đapića


Hrvatice i Hrvati za Đapićevu ostavku, Podržimo promjene u HSP-u, Podržimo Peru Ćorića i Ružu Tomašić u napadu na Đapića, Anto Đapić - čovjek koji je uništio HSP, I Osječko-baranjska županija je za smjenu Ante Đapića, HSP, HSP mladež i dr.
- otvorene su grupe na Facebooku koje svjedoče što hrvatska mladež misli o borbi dužnosnika HSP-a za smjenu Ante Đapića sa mjesta predsjednika Hrvatske stranke prava, te tzv. krunidbe i instaliranja Danijela Srba za predsjednika HSP-a, bez prava drugih na mišljenje a kamoli kandidaturu, jer Đapić tako hoće. Našim kontaktom s istima utvrdili smo da to nisu samo članovi HSP-a, nego i njihovi prijatelji, članovi ostalih pravaških stranaka, ljudi iz hrvatske javnosti, hrvatski branitelji, te svi ostali kojima kako kažu smeta takva vrsta čovjeka na političkoj sceni Hrvatske. Svojim oglašavanjem podržavaju sve što su do sada učinili Pero Ćorić i Ruža Tomašić, te ostali lokalni dužnosnici koji su imali hrabrosti istupiti i konačno prestati klimati glavom i progovoriti o istini u Hrvatskoj stranki prava.

1 komentar:

  1. Pravaši diljem Hrvatske već godinama protestuju i pozivaju institucije da preispitaju postupke Ante Đapića još od 1993., kad je na kriminalan način preuzeo HSP, a 1995. je to njegovo preuzimanje HSP-a proglašeno protustatutarno i stoga nelegalno. Stoga se nadajmo da će istina o Anti Đapiću konačno izaći na vidjelo.
    BOG I HRVATI !

    OdgovoriIzbriši