06 rujna 2009

Priopćenje za javnost mag.oec.prof. Jure Biluškovića iz Vukovara


HRVATSKA STRANKA PRAVA – DR. ANTE STARČEVIĆ, U OSNIVANJU

Vukovar, 06.09.2009.g.
-Medijima- (svima)


Predmet: Priopćenje medijima


Zvijer kada ugiba najjače udara! Teško je izdržati a ne reagirati na bilo čije laži, a posebice kada iste dospiju u javnost putem elektronskih ili tiskovnih medija. Iste su teže kada dolaze iz usta sada već samozvanog "lidera-generala" bez vojske, verziranog prevaranta, lažnog magistra, … Ante Đapića. Kao što je svekolikoj domaćoj javnosti znano, zahvaljujući svojim manipulatorskim sposobnostima obmanjivanja još uvijek je na čelu malog čamca HSP-a bez kormilara sa šačicom istomišljenika koji ne žele, ne znaju i ne mogu veslati da bi ga doveli u sigurnu luku.
Osjetivši se osobno prozvanim današnjim tekstom u Vašim tiskovinama ne mogu suspregnuti osjećaje i emocije, prisjećajući se svog križnog puta i križnog puta moje obitelji i svih Vukovaraca u Domovinskom ratu s kojima sam dijelio dobro i zlo ratnih i poratnih godina. Navedenim lažima povrijeđen je moj osobni identitet i integritet kao Hrvatskog branitelja, Hrvatskog ratnog vojnog invalida, kao čovjeka koji je sa svojom cijelom obitelji doživio strašne gubitke, kao čovjeka čija je supruga kao pripadnica civilne zaštite 1991.g. smrtno stradala u gradu heroja Vukovaru.
Objede, laži, neistine, … izrečene iz usta sada već bivšeg političara i lidera HSP-a Ante Đapića na tzv. ˝Konvenciji˝ u Zagrebu dana 05.09.2009.g. najoštrije demantiram u svoje osobno, u ime Podružnice HSP-a Vukovar, u ime Županijskog Vijeća HSP-a Vukovarsko-srijemske županije, u ime svih naših vijećnika u Gradskom Vijeću grada Vukovara i u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije.
U njima je rečeno da smo mi koalirali u Županiji Vukovarsko-srijemskoj i u gradu Vukovaru sa strankom SDSS-a. Istine radi naglašavam da mi imamo potpisan koalicijski sporazum na razini Županije i grada između HSP-HDZ-HSS-HSLS i HSU. Isti smo potpisali i danas ga dosljedno provodimo sukladno pravaškom opredjeljenju da nikada ne pogazimo danu riječ ili svoj potpis za razliku od našeg sada već bivšeg predsjednika Ante Đapića. Kao stranka 21. stoljeća ne negiramo nazočnost i utjecaj srpske manjine i njihove zajednice koje živi u našoj županiji i u našem gradu ali jednom za svagda ponavljam: Nikada nismo razgovarali a još manje dogovorili bilo kakvu koaliciju ni na kojoj političkoj razini sa članovima ili dužnosnicima SDSS-a, nikada ni na jednoj razini nismo isto tako ništa slično niti potpisali.
Sukladno navedenom molim gore navedene da moj demant objave u cijelosti i poručujem da ću ukoliko se još jednom iste neistine pojave protiv Ante Đapića i onih koji to u njegovo ime plasiraju u javnosti pokrenuti kaznenu prijavu u svrhu zaštite mene, moje obitelji i stranke koju predstavljam od daljnjeg blaćenja.

Predsjednik Podružnice
HSP-a Dr. Ante Starčević, Vukovar
Mag. oec. prof. Jure Bilušković

Nema komentara:

Objavi komentar